Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

QMS Medicosmetics

 

 

QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt!
!QMS Medicosmetics staat voor Quick Medical Skin Formula en werkt met SILS!
SILS staat voor Skin Identical Lipide Structures, oftewel huideigen collageen!QMS medicometics

!QMS medicosmetics  is een anti-aging behandelconcept waarbij collageen als rode draad door de productlijn en behandelingen heeft lopen. !QMS beschikt over een zeer uniek gefragmenteerd collageen waarbij het mogelijk maakt het collageen niveau snel weer in de huid op te vullen. Dit resulteert in een jongere uitziende huid zonder het gebruik van injectiemethodes.

Aangezien !QMS medicosmetics niet enkel wekt op de stimulatie van bestaand collageen maar juist de tekorten aanvult in je huid zijn de resultaten verbazingwekkend. Niet voor niets dat vele Bn’ers  ( zoals bijvoorbeeld chantal Janzen  en Wendy van Dijk ) fan zijn van !QMS  producten en behandelingen.

Na ons 27e levensjaar wordt de aanmaak van collageen minder en na de overgang kan de huid zelfs in 5 jaar tijd 30% van het collageen verliezen. Meerdere factoren die invloed hebben op de afbraak van collageen zijn roken, stress, ons milieu en te veel blootstelling aan de zon. Door het verlies van collageen in de huid ontstaat er een vochttekort waardoor de eerste rimpels zichtbaar worden.

Collageen is dus het belangrijkste bestanddeel in de huid met betrekking tot stevigheid en volume in de huid, maar ook bij wondgenezing speelt collageen een grote rol.

Met de producten van !QMS Medicosmetics is het mogelijk om, zonder de huid te beschadigen, de huid terug te geven wat het nodig heeft en/of zelf niet meer aanmaakt.

Door dagelijks identiek, huideigen !QMS collageen te gebruiken wordt het tekort in de huid weer aangevuld en wordt de huidveroudering vertraagd. Deze anti-aging therapie met de producten van !QMS Medicosmetics, die maar liefst 82% aan werkzame stoffen bevatten, is uniek en gepatenteerdQMS medicometics

 

FacebookInstagram