Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Gezichtsbehandelingen

 

Een gezonde huid is een zeer kostbaar bezit. Het is iets wat gekoesterd en consequent verzorgd dient te worden om haar in topconditie te krijgen maar ook te behouden. Iedere huid is uniek en verandert niet alleen het hele jaar door seizoensgebonden en emotionele factoren, maar ook door de jaren heen. Bij ik! skin and more zijn we van mening dat de huid op grond daarvan behandeld dient te worden.

gezichtsbehandeling

 

Onze huidanalyse en behandeltechnieken zorgen voor een compleet op maat gemaakte gezichtsbehandeling, die afgestemd wordt op de individuele omstandigheden en behoeften van uw huid op dat moment en zal bij iedere bezoek aan onze schoonheidssalon variëren.

Tijdens uw op maat gemaakte gezichtsbehandeling, maken we gebruik van een geselecteerde mix van cosmeceuticals, die bijdragen aan het verbeteren van uw huid op cellulair niveau. Dit eventueel in combinatie met speciale massage technieken en geavanceerde apparatuur om uw huid te voeden en te verbeteren voor een gezondere en gladdere huidstructuur. Iedereen verlangt naar een gezonde, gave, strakke en mooie huid. Daarom bieden wij je een uniek totaalconcept voor duurzame huidverbetering.

"Regelmatige gezichtsbehandelingen er op gericht om uw huid in een staat van perfecte gezondheid en veerkracht te krijgen, zorgen er voor dat uw huid elke kans in de strijd tegen veroudering en UV-schade aan kan en dragen bij aan de gezondheid van uw huid.In onze kliniek werken we aan het verbeteren van uw huid op cellulair niveau om celvernieuwing te verhogen, het optimaliseren van de stevigheid en elasticiteit van uw huid en voor een mooiere, gladde en gezonde huidstructuur en uitstraling."

gezichtsbehandeling

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken, boekt u bij ons tijd in. Onze huidspecialist zal na aanleiding van een huidanalyse een gerichte behandeling binnen uw geboekte tijd en afgesproken kosten uitvoeren. 

 

 

FacebookInstagram