Bel of mail voor een afspraak: 0413 288 615

Behandelingen

 

Onze huidanalyse en behandeltechnieken zorgen voor een compleet op maat gemaakte schoonheidsbehandeling, die afgestemd wordt op de individuele omstandigheden en behoeften van jouw huid en dat kan bij ieder bezoek aan onze schoonheidssalon variëren.

 ik skin and more

 

 

Zo kijken we naar de verschillende zone's in het gezicht en stellen we op basis van de uitkomst een gezichtsbehandeling voor je samen. We maken gebruik van een geselecteerde mix van cosmeceuticals, die bijdragen aan het verbeteren van je huid op cellulair niveau. Dit eventueel in combinatie met speciale technieken en geavanceerde apparatuur om je huid te voeden en te verbeteren voor een gezondere en gladdere huidstructuur. Iedereen verlangt naar een gezonde, gave, strakke en mooie huid. Daarom bieden wij je een uniek totaalconcept voor duurzame huidverbetering.

 

 

ik skin and more

 

Je kunt bij ons ook terecht voor een ontspannende lichaamsmassage, bindsweefselmassage of een hotstone massage. Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. 

 

FacebookInstagram